Avijatičara Petrovića 22, 34000 Kragujevac, Srbija
+381 63 133 13 31
+381 62 102 03 03

Prohromski sudovi

Pored procesne opreme firma “KOMPAK doo” se bavi izradom i montažom metalnih konstrukcija.
Delimo ih na konstrukcije od crnih materijala i konstrukcije od nerđajućih čelika.
Od crnih materijala rađene su: ograde, gelenderi, platforme, teretni liftovi, antenski stubovi, nadstrešnice i krovne konstrukcije, stepeništa, podkonstrukcije za hale.

Od nerđajućh čelika rađene su: aluminijumske ograde, ograde od prohroma, gelenderi, automatske kapije, nadstrešince, stepeniša, krovne pokrivke sa lexanom, reklame u kombinaciji sa LED rasvetom, razni detalji za  namešaj, stolice, stolovi, pultovi, vitrine, fontane, rollbarovi za automobile, ručno rađeni delovi za motore i automobile, dekorativni detalji, dekorativne obloge fasada. Izrada može biti samo od nerđajućih čelika ili u kombinaciji sa drugim materijalima (drvo, staklo, lexan, plastika) ili drugim materijalima po želji kupaca.

Prohromska galanterija proizvedena u KOMPAK-u vrhunskog je kvaliteta, po čemu je naša firma prepoznatljiva još od svog osnivanja. Posebna pažnja poklanja se kvalitetu izrade, vrši se stalna kontrola od ulaska sirovine u proizvodnju do dobijanja gotovog proizvoda. Tehnološki razvoj nam je prioritet i tehnologija proizvodnje se stalno usavršava, koriste se najkvalitetnije komponente koje se mogu naći na našem tržištu.