Užičke republike 29, 34000 Kragujevac, Srbija
+381 63 885 56 66
+381 64 614 55 55

Prohromske ograde

Prohromske ograde, gelenderi i rukohvati su najtraženiji proizvod iz kompletnog asortimana kompanije KOMPAK.
Dugogodisnjom saradnjom sa dizajnerima, arhitektama i projektinim biroima, takođe i svojom idejama, uspeli smo da stavimo u ponudu našim klijentima veliki izbor modela prohromskih ukrasnih i zaštitnih ograda.

Mi u kompaniji KOMPAK se trudimo da svaki proizvod napravimo kvalitetno i na najbolji način prezentujemo estetska svojstva materijala koji se koristi u izradi.
Prohromske ograde po načinu ugradnje se dele na ograde iz kompletno varene konstrukcije i montažne ograde (na šraf). U suštini i jadan i drugi način izrade ograde ne predstavlja nikakav problem, a način izrade se uglavnom usaglašava sa situacijom na terenu i željama kupca.
Kod varenih ograda svaki var, svaki sastav, se posle varenja detaljno čisti i dovodi do nivoa “neprepoznavanja” mesta vara.

Druga podela ograda je prema materijalu korišćenom za izradu:

1) Ograde od kvadratnih cevi
2) Ograde od okruglih cevi
3) Ograde od flah i šipkastih materijala
4) Ograde sa sajlicama
5) Ograde sa staklom
6) Kombinacija svega navedenog

Svi materijali koji se koriste za izradu ograda dolaze u dva traženija vida završne obrade (polirano i brušeno) ali bez razlike može biti i odrađeno u mat varijanti. Takođe napominjemo da zbog masovne pojave ograda koje dolaze iz Kine i vidno lošijeg kvaliteta materijala, koristimo materijal isključivo od renomiranih proizvodjača prohroma iz Nemačke i Italije. Za izradu ograda u 95% slučajeva ne koristimo cevaste materijale čija je debljina zida tanja od 1.5mm.

Za sve podrobnije informacije ostavite podatke u formularima i u kratkom roku očekujte poziv od naših menadžera, koji su tu da vam do sitnih detalja razjasne sve nejasnoće vezane za vaše zahteve.