Avijatičara Petrovića 22, 34000 Kragujevac, Srbija
+381 63 133 13 31
+381 62 102 03 03

Prohromske LED reklame

Veliki procenat proizvoda naše kompanije zahteva precizno i estetsko sečenje i varenje. Jedan od tih proizvoda su reklame, natpisi ili logoi firmi, hotela, itd.
Sečenje se uglavnom vrši laserom ili vodom na automatskim mašinama. Na natpisima na kojim nije potrebna svetlosna podrška dovoljno je samo razlepiti zaštitnu foliju posle ugradnje.
Na reklamama koje zahtevaju svetleću podršku instaliraju se u najvećem broju slučaja LED diode.
LED diode imaju široku primenu, kako u izradi svetlećih reklama kao dodatak na reklamnom displeju, tako i za dekoraciju unutrašnjih prostora, studija, diskoteka i lokala različitih namena. Izuzetno atraktivan i upadljiv vizuelni efekat, LED diode postižu neograničenim mogućnostima programiranja dinamike paljenja i gašenja.
Kombinacijom inoxa sa LED diodama zadovoljena je estetika i u dnevnoj i u noćnoj varijanti.
LED diode mogu biti direktno ugrađene na metal ili da bi se postigao 3D efekat zavaruju se prohromske trake bočno na čeonu reklamu, LED rasveta se ugrađuje unutar novonastalog profila i okreću se da sjaje prema površini na koju se kači reklama. Dobija se veoma lep vizualni efekat kod odbijanja svetlosti od površine na koju je okačena reklama.