Avijatičara Petrovića 22, 34000 Kragujevac, Srbija
+381 63 133 13 31
+381 62 102 03 03

Prohromska galanterija

Pod pojmom prohromske galanterije mislimo na širok spektar proizvoda od inoxa i kombinacije sa drugim materijalima. U to spadaju razni delovi nameštaja, inox oprema za hotelijerstvo, inox metalne konstrukcije, metalno gazište za stepenice, prohrom radni pultovi, inox procesna oprema, ograde, rukohvati, klizne kapije, stolovi, stolice, razni dekorativni detalji itd.

Sa napretkom tehnike i tehnologije u današnje vreme moguće je napraviti bukvalno sve (od igle do lokomotive). Naravno nemoguće je da jedna firma ili kompanija, ma koliko ona velika bila, bude opremljna za svaki segment izrade nekog proizvoda, ali moguće je da dobra firma koja ima dobru organizaciju i pravilno razmišljanje, obezbedi u saradnji sa odgovarajućim kompanijama neophodne stvari potrebne za zatvaranje ciklusa proizvodnje.
Danas je tehnologija proširila vidike čoveku i njegovi apetiti su porasli. Konstantnim praćenjem razvoja tehnologije i vizija raznih ljudi trudimo se da unapredimo sebe i hvatamo se u koštac sa novim problemima, zahtevima i rešenjima.
Radeći duži niz godina u raznim sferama industrije, spoznali smo mnoge nove korisne i zanimljive stvari koje danas primenjujemo da bi lakše rešili probleme koji nailaze, bilo da se radi o prostoj proizvodnji ograda i delova za nameštaj do proizvodnje i puštanje u rad transportnih sistema i procesne opreme.
Svaki deo prohromske galanterije se izrađuje po zahtevima kupaca, priznatim standardima, kvalitetnim materijalima i po sistemu ključ u ruke.